sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kerta kiellon päälle: syntymäpäiväkakkuja

Väliraporttia viime viikkojen kakkuilusta ja syntymäpäivien vietosta työmaalla tällä erää viimeistä matkoilla Skotlannissa -postausta odotellessa. Automatkailua Skotlannissa - voit lukea täältä. 
Työkavereita ja työnantajan edustajaa kahviteltiin reippaasti H-hetken jälkeen iloisissa merkeissä kiireisen viikon lopulla. Onneksi ehdin jotain leipoakin. Ja hei, jos kakut ei nyt maistukaan, lue juttu loppuun!


  Kokemuksesta voin sanoa, että varsinkin työkavereille tarjottava kakku saa olla iso.


Lisäksi tein pistaasimantelitäytteisiä tuulihattuja ja ihanainen työkaverini oli hommannut voileipäakakun, kiitos!


Suklaiset kerrokset ja yksi tavallinen. Välissä mangopassionmoussea sekä lime-valkosuklaa-nougatmoussea. Kermaiset vaahdot kevennän reilusti rahkalla, enkä lisää ylimääräistä sokeria. Raikkaus säilyy. Koristeena kaulintamassasta tehtyjä hortensiankukkia, nonparelleja ja kimalletta.


Toiselle porukalle uusintana supersuosittu suklaashokki. Ei pettänyt tälläkään kertaa; suussasulavan suklaiset verensokerilukemat ja kestohymy lopun päivää!


Lisäksi helpoksi havaittua, ja niin hyvää omenapiirakkaa.
Kiitos kaikille vielä kerran onnitteluista, lahjoista ja hyvästä mielestä! 

Aina ei tarvitse juhlia ja kakkua saadakseen hyvää mieltä. Kehu kaveri tai työkaveri päivässä, tai mieluummin pari! Hymyile vastaantulijalle tai kassantädille tai mieluummin useammalle! Tulet hyvälle mielelle! 
Vaikka blogia kirjoittaisikin omaksi ilokseen, reseptipankikseen ja muistinvirkistämiseksi, moni varmasti kaipaa vertaistukea, kommentteja ja joskus kiitostakin. Sillä elämä on vuorovaikutusta. Luen paljon, mutten ehdi kovin usein kommentoida, siinä koetan tehdä parannuksen. Moni blogi on tuttu jo useammankin vuoden takaa ja uusia löytyy koko ajan. Yhtä hyvin voisi kehua myös blogin silloin tällöin. 
Siispä: Habanerokitchen.com. Erilainen, hauska, kantaaottava, herättelevä ja provosoiva. Suosittelen lukemaan ajatuksella! Ja kiitos kaikille lukijoilleni ja tukijoilleni!


Tämä on lajissaan viimeinen tänä vuonna. Miten ihmeessä pärjään ensi syksyyn ilman näitä lähiseudun tomaatteja, Kaikontarhalta! Väitän, etten parempia ole koskaan syönyt! Pelkästään näillä olen elänyt aika monta hetkeä viimeisten kuukausien aikana, minä, jonka suu ei tykkää happamista, kitkeristä ja mauttomista tomaateista. Nämä ovat ihan toista maata. Vierotusoireita...

4 kommenttia:

  1. Hei! Kiitos mukavasta ja viihdyttävästä blogista. Jähmettyykö tuon suklaashokin karamellimousse-kerros tosiaan ilman liivatetta? Pitää laittaa kakku testaukseen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä se jähmettyy. Jos haluaa aidonmakuisia moussekakkuja, ei liivatetta kannata käyttää. Suklaata oikeassa suhteessa .

      Poista