Bataatti, punajuuri ja palsternakka pestään puhtaaksi, ei tarvitse kuoria. Mandoliinilla saa ohuimmat lastut, mutta sen puutteessa juustohöylä tai terävä veitsi käyvät.
Uunipellille ohut kerros, sipaisu hyvää öljyä ja maun mukaan merisuolaa. Itse paistelin 160 asteessa kiertoilmalla välillä kännellen; tarkkana saa olla, etteivät kärähdä. Kuivaksi lastut on kuitenkin hyvä saada, aikaa on hyvä varata pellilliseen 20-30 minuuttia. Bataattien kohdalla kokeilin kuivata lähes kuivaksi kuivurilla, sen jälkeen tilkka öljyä ja suolaa ja uuniin. Spraypullosta öljyn saisi näppärästi, eikä menisi liikaa, sen puutteessa käytin pullasutia.
Nämä tuhotaan nuorison uuden vuoden istujaisissa, kuten kattilaleipä, jonka tein perunalaatikon jämästä. Kolmea jäätelöä: kaffir lime, kiinanruusu ja manteli. Valkosuklaafudge-kastike. Näistä jotakin myöhemmin, nyt
Oikein Hyvää Uutta Vuotta kaikille!
Onnekasta uutta alkanutta vuotta 2013 kaikilla herkuilla!
VastaaPoistaKiitos samoin nami-hiiri!
PoistaNuo näyttää tosi hyviltä!
VastaaPoistaOlivat niin hyviä, että syöty on! Siitä kiva herkku myös, että ovat vähärasvaisia normisipseihin verrattuna.
PoistaMahtavan näköisiä herkkuja! Hyvää vuodenjatkoa sinulle!
VastaaPoistaKiitos, kiitos samoin Tuula!
Poista