perjantai 15. kesäkuuta 2012

Oho, kesä on täällä ja canellonit!


 

Kiireisen viikon keskellä kävin Runnilla rentoutumassa. Huomasin, että yllättäen kesä on tullut!

Olipa luksusta käydä nälkäisenä valmiiseen pöytään ja syödä herkullisia lähiruokia; katiskaan edellispäivänä uinutta leivitettynä paistettua hauen fileetä (oli älyttömän hyvää!), nokkosmuhennosta, vanhanajan salaattia munaetikka-kastikkeella ja uusia perunoita. Ei voisi parempaa olla!


Niemi on oikea lintuparatiisi! Sesongin lintu oli tällä kertaa kuovi, niitä on varmasti satoja!  Niitä pyöri pihallakin ja poikaset lymysivät pusikoissa. Yöllä elämää pitivät kaulushaikarat.


Objektiivini on kuitenkin hitaanpuoleinen lintukuvauksessa.


Tähänkin kuvaan on kuovi haudattuna :).


Kahden blondin palapeli.


Sama koottuna.


Saunaa ei jaksettu lämmittää.
Luhtiaitasta löytyi paljon aarteita tulevia kuvauksia varten!


Upeat vesistöt näkyvät joka puolelta. Paratiisi tämä on minullekin! Ei vaan maltettu käydä nukkumaan ja viideltä aamulla olisi voinut lähteä ulos kuvaamaan...

Työntäyteisen viikon jälkeen vihdoin kotiutuessani tyttären mitta itsensä ruokkimiseen evästyksineen kaikkineen oli täynnä; äippä sai astua remmiin rättiväsyneenä. Hyvä kuitenkin että eipähän vedä roskaruokaa vaan oikeasti kokkaa ja laittaa eväät töihin :).


Mankeloin pastataikinasta levyt, jotka pätkin ja käytin kiehuvassa vedessä. Täytteenä mm. pinaattia ja ricottaa ja tuoreiden nokkosten puutteessa murustin joukkoon friteerattuja nokkosia. Valkokastiketta ja parmesaania. Maukas päätös ihanalle viikolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti