torstai 5. toukokuuta 2011

Peruna-avokadosalaatti

Yksinkertaisuus on valttia, kunhan raaka-aineet ovat tuoreita, peruna kiinteää ja avokado kypsää.

1 kypsä avokado
n. 10 keskikokoista kiinteää perunaa (esim. Nicola)
erilaisia salaaatteja
ruohosipulia
oliiviöljyä
sitruuna
suolaa, mustapippuria

Keitä perunat kuorineen kypsiksi. Kuori ja halkaise muutamaan osaan. Avaa avokado, poista kivi ja kuoret. Viipaloi. Laita ainekset kulhoon, suolaa ja pippuroi. Lorauta reilusti oliiviöljä ja purista joukkoon sitruunan mehu. Kääntele. Lisää salaatteja ja ruohosipulia.


Sopii hyvin lihan tai kalan kumppaniksi, mutta maistuu yksinäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti