300 g uusia miniperunoita (viiriäisen munan kokoisia)
3 rkl voita
1 valkosipulin kynsi
3 rkl karkeaksi hienonnettua inkivääriä
0.5 dl Noilly Pratia (tai puolikuivaa valkoviiniä, vermuttia tms.)
3 rkl hunajaa
suolaa, mustapippuria
3 rkl tuoretta korianterisilppua
Puhdista perunat, kiehautavesi kattilassa ja keitä siinä perunoita noin 7 minuuttia, valuta ja huuhdo. Kuumenna loppu vesi pois, lisää 3 rkl voita, hienonnettu valkosipulin kynsi, hienonnettu inkivääri ja pyörittele muutama minuutti. Lisää viini ja hunaja ja kiehuta kunnes neste haihtuu. Mausta, pyörittele hetki, niin että perunat saavat väriä, lisää hienonnettu korianteri.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti