sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Pad Thai, friteeratut thai-nuudelit




150 g isoja katkarapuja (pakaste)
2 salottisipulia
200 g litteitä riisinuudeleita
2 valkosipulinkynttä
3 munaa
150 g pavunituja

Maustekastike:
4 rkl thai-kalakastiketta
3 rkl ketsuppia
3 rkl limettimehua
2 rkl palmusokeria
makeaa chilikastiketta

lisäksi:
kevätsipulia
chilikastiketta

Kypsennä nuudelit, esim. liottamalla kiehuvassa vedessä  muutama minuutti. Huuhtele kylmällä vedellä, valuta ja jätä odottamaan.

Sekoita maustekastikkeen aineet keskenään.

Kuumenna öljy wokissa. Lisää silputtu salottisipuli ja hienonnettu valkosipuli ja pikapaista 2 minuuttia. Lisää kevyesti vatkatut munat ja kypsennä, kunnes ne hyytyvät. Sekoita kokkelimaiseksi. Lisää valutetut nuudelit, pavunidut ja katkaravut.  Lisää maustekastike, sekoita hyvin ja anna lämmetä. Koristele kevätsipulilla.

Nopea ja maistuva nuudeliruoka vaikkapa iltapalaksi.

2 kommenttia:

  1. Pad thai on niin hyvää! Onko aidon makuinen resepti? pakko kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, nyt en muista enää, mistä olen ohjeen/idean saanut :)

      Poista