Tästä riittää neljälle:
550 g lohta2 dl belugalinssejä
250 g vihreitä papuja
pekonikuutioita n. 70 g (puoli rasiaa)
kastike:
1 kermaviili1 smetana
4 rkl sweet chili sauce, ginger (Santa Maria)
1 rkl karkeaa dijon sinappia
suolaa, pippuria
lisäksi:
sinappisalaattiajääsalaattia
Poista lohesta nahka, huuhdo ja kuivaa. Leikkaa viistosti ohuehkoiksi suikaleiksi. Suolaa ja pippuroi.
Keitä linssejä ohjeen mukaan n. 20 minuuttia. Leikkaa pavuista päät ja katko 3 osaan. Keitä lähes kypsiksi.
Sekoita kastikkeen aineet keskenään, mausta.
Paista pekonikuutioita kattilassa, kunnes ovat rapsakoita ja lisää joukkoon valutetut linssit ja pavut. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paista kalat kuivalla parilapannulla molemmin puolin.
Tarjoile lisäksi salaattia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti