keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Happy day!

Tänä aamuna heräsin poikkeuksellisen hyväntuulisena; näin poikkeuksellisen huvittavaa unta! Uni liittyi kyllä ruokaan, kuinkas muutenkaan, sisältö ei kuitenkaan ole tämän jutun pointti.. Unen tarina kuitenkin antoi aimo annoksen hyvää mieltä itseni lisäksi eräälle kuulijalle.
Hyväntuulisena alkanut päivä harvemmin menee täysin pieleen, eikä mennyt tänäänkään. Positiivinen asenne ehkäisee ikäviä ajatuksia, näkyy ulospäin ja torjuu väsymystä!
Aikaisin aamulla olen kuunnellut puhelinkonsertin (onnittelulaulu), saanut postia, meiliä ja kukkia jopa Skotlannista saakka! Pitkästä aikaa "pääsin" myös lenkille!
Saamistani huomionosoituksista - syntymäpäiväni kunniaksi siis - oli pakko ottaa ihan tuoreita kuvia, vaikkakin on säkkipimeää ja ainoa siedettävän värisen valon lähde on pienen pieni kukkavalo. Sitä säätäessä varjoista tulee hallitsemattomia; kädet eivät riitä. Ehkä vaihdan kuvat joskus, saa nähdä.


Ihana ystäväiseni on kerännyt leipurille löytöjä kirpputorilta: vanhoja pursottimia, piparimuotti, kakkuvuoka, kookas vanha lautanen...


Posliiniset sirottimet peltirasiassa. Kiitos tuhannesti!


Ja henkilökohtaisen ruokakriitikkoni tervehdys Skotlannista; kyllä välimatkat nykymaailmassa ovat lyhyet! Ihana kimppu kukkia! Samaisesta osoitteesta muistettiin seuraavalla biisillä:



Edit. Nämä tulivat hiukka jälkikäteen saarivaltion suunnasta; James Martinin keittokirja, muffinssivuokia koristeineen ja onnittelukortissa ihana teksti!

Kiitos kaikille ihanasta päivästä!
Olen hyvin onnekas, kun minulla on teidät!

2 kommenttia:

  1. Ihania lahjalöytöjä. Onnittelut näin jälkikäteen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jonna!
    Posti toi tänään vielä paketin, josta on pakko lisätä kuva tähän; keittokirja ja ihana kortti.

    VastaaPoista