perjantai 15. maaliskuuta 2013

Blini-ilta parhaassa seurassa

Juhlaa arjen keskellä! Nuorison lyhykäinen visiitti kotikonnuille antoi aihetta nostaa pöytään uesampikin lautanen. Vanhaa ja kulunutta, etupäässä kirppareilta haalittua. Säröt ja halkeamat eivät haittaa; kuluneempi parempi. Niistä on nykyisin meidän juhlakattaus tehty, niin arkena kuin pyhänäkin. Ensin kuvataan, sitten nautitaan.
 Suosikkilisukkeet, siian mätiä, suolakurkkua, punasipulia, tilliä, smetanaa, kylmäsavulohta ja keitettyä kananmunaa.





Kerta kiellon päälle: pop corn-jäätelöä ja vasta keitettyä kinuskia.

6 kommenttia:

  1. Meilläkin kaikki syövät erilaisilta lautasilta :D Ja minä yleensä sitä jo jäähtynyttä annosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ruoka maistuu näin vielä paremmalta! Ja hyvää mieltä, kun joka päivä erilainen kattaus!

      Poista
  2. Todella hieno serviisi, tulee ihan vanhanajan kartanofiilis, kun katselee näitä kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna! Vanhat astiat on vaan niin ihania! Yleensä mulla on vaan yksi kutakin lajia, mutta tämä fasaani on niin ihana!

      Poista
  3. Kaunista! Mitä muuten pidät tuossa vanhassa jauhoja -purkissa?
    Itselläni on myös Arabian vanha samantapainen purkkis ja olen huomannut, että se on aika mainio valkosipulin säilytyspurkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymästä, tyhjä vielä mutta hyvä idea!

      Poista