keskiviikko 24. elokuuta 2011

Juhlakuvia

Näitä kuvia on kyselty. Kohta parin viikon takaisia lakkiaisjuhlia muistellaan kaiholla. Tässä joitakin tunnelmakuvia tarjoiluista ja juhlapaikasta, ohjeita kakuista ja muusta laitan myöhemmin.

Lämpimät kiitokset Kattaman Sanna ja Mikko Selanderille juhlien upeista puitteista ( ja muusta järjestelystä) sekä todella ammattimaisesta tarjoilusta Mikko Kyytsöselle! Kuvauksesta vastasi Anni; lisää juhlakuvia ja taideteoksia Annin blogissa. Suuret kiitokset Pisamaiselle!Kaikki listalla on kotitekoista. Kahta sienikeittoa, tateista ja kanttarelleista, myös gluteeniton versio, kehuttiin kovasti; kiitos keittomestarille!Juhlakattaus Tiukanlinnassa.

Kauniit kukka-asetelmat noudattelevat sankarin toiveita, kuten muukin tarjoilu. Kukka-asetelmat toteutti Kukka ja Sidonta Sinisilmän Tuula, kiitos sinne!Kattilaleipää keiton kaveriksi.Ruiskuppeja savuporo-, savulohi- ja kasvistäytteellä.Ylioppilaskakun täytteenä limemousse, kuorrutus marsipaania ja sokerimassaa. Mustaherukkahyydykekakun reunus tehty suklaatransferilla, perhoset spritsattu punaisella Candy Meltsillä.Tyrnihyydykekakku. Aika loppui kesken koristelussa...Suklaakakku mustaherukka- ja voikreemitäytteellä, koristelu valkosuklaata.

Yksinkertainen mustikkakakku, minun kuvani on tummanpuoleinen...Toinen ylioppilaskakku.Mustaherukkahyydykekakku, varakakku, joka päätyi pakkasen kautta työpaikan pöytään. Kärsi vähän pakkas ja kuljetusvaurioita :).Vademahyydykekakku hyytelösokerilla, jäi varakakuksi vuoto-ongelman vuoksi, siitä toisen kerran, tuli syödyksi työpaikalla.

Kakkuja oli yhteensä yhdeksän, joista seitsemän oli juhlapöydässä, kaikki gluteenittomia.Macaronseja alkumaljan kanssa tarjottavaksi, homejuusto- sekä vadelmaganachetäytteellä.Palapeilit sopivat hyvin tarjoilualustaksi.Ruusuja ja pitsiä.Suklaabrownies Daim-yllätyksellä, tehty ruusumuffinssimuotilla, odottavat tomusokerikoristelua.Vielä toinen suklaakakku.Kiitos myös kaikille juhlavieraille; juhlat olivat ikimuistoiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti