Lämpimät kiitokset Kattaman Sanna ja Mikko Selanderille juhlien upeista puitteista ( ja muusta järjestelystä) sekä todella ammattimaisesta tarjoilusta Mikko Kyytsöselle! Kuvauksesta vastasi Anni; lisää juhlakuvia ja taideteoksia Annin blogissa. Suuret kiitokset Pisamaiselle!
Kaikki listalla on kotitekoista. Kahta sienikeittoa, tateista ja kanttarelleista, myös gluteeniton versio, kehuttiin kovasti; kiitos keittomestarille!
Juhlakattaus Tiukanlinnassa.
Kauniit kukka-asetelmat noudattelevat sankarin toiveita, kuten muukin tarjoilu. Kukka-asetelmat toteutti Kukka ja Sidonta Sinisilmän Tuula, kiitos sinne!
Kattilaleipää keiton kaveriksi.
Ruiskuppeja savuporo-, savulohi- ja kasvistäytteellä.
Ylioppilaskakun täytteenä limemousse, kuorrutus marsipaania ja sokerimassaa. Mustaherukkahyydykekakun reunus tehty suklaatransferilla, perhoset spritsattu punaisella Candy Meltsillä.
Tyrnihyydykekakku. Aika loppui kesken koristelussa...
Suklaakakku mustaherukka- ja voikreemitäytteellä, koristelu valkosuklaata.
Yksinkertainen mustikkakakku, minun kuvani on tummanpuoleinen...
Toinen ylioppilaskakku.
Mustaherukkahyydykekakku, varakakku, joka päätyi pakkasen kautta työpaikan pöytään. Kärsi vähän pakkas ja kuljetusvaurioita :).
Vademahyydykekakku hyytelösokerilla, jäi varakakuksi vuoto-ongelman vuoksi, siitä toisen kerran, tuli syödyksi työpaikalla.
Kakkuja oli yhteensä yhdeksän, joista seitsemän oli juhlapöydässä, kaikki gluteenittomia.
Macaronseja alkumaljan kanssa tarjottavaksi, homejuusto- sekä vadelmaganachetäytteellä.
Palapeilit sopivat hyvin tarjoilualustaksi.
Ruusuja ja pitsiä.
Suklaabrownies Daim-yllätyksellä, tehty ruusumuffinssimuotilla, odottavat tomusokerikoristelua.
Vielä toinen suklaakakku.
Kiitos myös kaikille juhlavieraille; juhlat olivat ikimuistoiset!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti