keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pehmeä broileri-pinaattipiirakka




Ajattelin kokeilla tällaista yhdistelmää. Pohjana on Pirkan piirakkapohja, jonka sulatin nopeasti mikrossa. Totta kai pohja kannatta tehdä itse, tämä vain säästi aikaa näin iltamyöhällä.

1 broilerin kypsä rintaleike (grillattu)
350 g perunamuusia
1 rasia (70 g) tuoretta pinaattia
reilu kourallinen purjoviipaleita (pakaste)
3 rkl aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja pilkottuna
kuivahtanut leipäviipale murustettuna
2 munaa
2 dl kermaa+ hiukan vettä
100 g juustoraastetta
suolaa, pippuria, timjamia, cayennepippuria

Painele sulanut pohja pyöreän piirakkavuoan pohjalle. Laita pinaatinlehdet ensiksi, sen jälkeen levitä päälle perunamuusi. Tämän päälle pilkottu broilerinliha, purjo ja tomaatti. Mausta.  Yhdistä kananmunat, leipämuru, kerma, vesi ja juustoraaste, mausta tarvittaessa ja levitä piirakan päälle, painele hiukan.

Paista 170 asteessa kiertoilmalla n. 30 minuuttia. Tarjoa salaatin ja balsamicosiirapin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti