Ruismarjapuuro
1 l vettä
2.5 dl rouheisia ruisjauhoja (esim. Rapion myllyn rouheinen ruispuurojauho)
pari kourallista jäisiä mustikoita
pari kourallista jäiriä puolukoita
1/2 tl suolaa
lisäksi
jäisiä marjoja, hilloa
Kiehauta vesi, vatkaa ruisjauhot joukkoon ja hauduta puuroa hiljalleen 40-60 minuuttia välillä sekoittaen. Puolen tunnin jälkeen lisää puolukat ja mustikat joukkoon. Mausta puuro suolalla. Tarjoa marjojen ja hillosilmän kera.
Ihanan pehmeä ruispuuro on niin terveellinen aamiainen, että pieni hillosilmä ei ole pahasta! Puolukkapäärynähillo, jota keittelin joku aika sitten, maistuu erityisesti tämän puuron kanssa.
Niin kauniin värinen puuro, että tästä tulee hyvälle mielelle jo katsellessa :)
VastaaPoistaKiva kun tykkäät! Veteen keitettynä ruispuuro on kyllä aika surkean näköinen, marjat piristävät kummasti!
PoistaNäinhän se on :) ruispuuro on hyvää jo sellaisenaan, mutta uskon että tällä pohjalla tulee extrahyvää.
Poista