Tänä vuonna oma lampaani todennäköisesti menee Lähi-Idän tai Intian suuntaan. Tässä Marokkolainen versio.
Perinteisempää lammasohjetta löytyy blogin arkistoista;
Koko menu: lampaanviulua punajuuricouscousin, uunijuuresten ja paprikavoikastikkeen kera. Jälkkärinä hedelmä-sabayon.
Ylikypsää lampaanpotkaa voi valmistaa vakuumissa kotiuunissa ilman sous vide-laitteitakin.
Miksei pääsiäisenä maistuisi parsapiirakka tai parsakeitto, nythän kaupoista alkaa taas saada ihan kelpo parsoja.
Jälkiruoaksi helppo piirakka aprikooseista, mangopassionpiirakkaa tai gluteenitonta aprikoosimangopiirakkaa. Kahvikakut voi koristella pääsiäiseen sopivaksi, tässä banaanikakkujen ohje. Täällä vielä kuvia pääsiäispipareista. Tai maistuisiko mämmitoffee?
Makea tulkinta Kyöpelinvuoresta. Banaanikakun ohjeeseen linkki yllä.
Moussekakun voisi koristella näinkin.
Macaronseja pääsiäiseen sopivin värein. Macarons-ohjetta esim. täällä.
Kaupan suklaamunia voi tuunata sokerimassasta tehdyin koristein.
Vielä on huominen aikaa osallistua arvontaan, jossa voit voittaa Expertin 100 euron lahjakortin!
Olet mukana arvonnassa kommentoimalla tästä linkistä aukeavaa postausta 30.3.15 mennessä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti