tiistai 31. maaliskuuta 2015

Arvonta suoritettu!

Pääsiäisherkkuja- postauksen kommentoijien kesken oli jaossa Expertin 100 euron lahjakortti. Arvonta on suoritettu, onnettarena ja virallisena valvojana toimivat mukavat työkaverini, kiitos siitä.
Onni suosi seuraavan kommentin jättänyttä:

Suvilainen:
Jäätelökone on ollut ostoslistalla jo pitkään. Pääsiäisenä on tapana tehdä kanaa riisipedillä aina vähän eri tavalla. Jälkkäriksi sitten mämmiä ja rahkaa joko sellaisenaan tahi piirakassa. Pääsiäisenä on lisäksi oltava paljon suklaamunia, kevätkukkia ja keväisempi ja pirtsakampi sisustus, esim. verhot ja matot vaihdetaan ja laitetaan pääsiäisaiheisia koristeita.

Onnittelut voittajalle, laitahan viestiä sähköpostiini!

Oli mukava lukea ihania kommentteja teidän pääsiäisperinteistänne, kiitos niistä! Olisipa mukavaa, jos tavallisetkin postaukset jaksaisivat innostaa kommentoitiin! :)

3 kommenttia:

  1. Arvonta jouduttiin suorittamaan uudelleen aikani voittajan yhteystietoja huhuiltuani. Onnettaren valinta oli tällä kertaa Lina ja onneksi yhteystietojen kera.

    VastaaPoista

  2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    VastaaPoista