keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Voita liput Viiniexpoon!

Ensi viikolla Messukeskus avaa ovensa ruoka- ja viinialan ammattilaisille Gastro-Helsingin ja Viiniexpon muodossa. Jos sana ammattilaisille kalskahti korvaan, ei hätää! Sain nimittäin 2 lippua Viiniexpon viininystävän päiville ja sinulla on mahdollisuus voittaa ne osallistumalla arvontaan! Viinin Ystävän Päivät ovat 18-19.3, oheisessa linkissä tarkemmat aukioloajat ja tietoa tapahtumasta. Lippu tai siis kutsu oikeuttaa kertasisäänpääsyyn ja on arvoltaan 19 euroa, joten nyt kipinkapin äänestämään. Yhdelle onnekaalle lähetän siis kaksi lippua; ota mukaan siippa tai ystävä ja lähde tutustumaan Suomen suurimpaan viinitapahtumaan!Arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta ja jättämällä myös sähköpostiosoitteesi. (Yhteystiedottomat suljetaan pois arvonnasta.) Kerrothan samalla, mikä on lempiviinisi tai lempirypäleesi ja minkä ruoan kanssa sitä mieluiten nauttisit. Haluaisitko kenties blogissani reseptiikan lisäksi vinkkejä aterialle sopivasta viinistä? Osallistumisaikaa on tämän viikon sunnuntaihin 13.3.16 saakka, ja maanantaina arvon liput. Sähköpostia on siis syytä tarkkailla maanantain aikana ja laittaa minulle pyydettäessä osoitetiedot, niin että postipate ehtii kiikuttaa liput. Onnea arvontaan!
Edit. Kiitos kommenteista! Arvonta suoritettu, liput lähtivät viidennelle kommentoijalle, onnea!


13 kommenttia:

 1. Mä oon aivan onneton nimeämään lempiviiniä, mutta cavat on yleensä mun suosikkejani. Yksi edullinen ja tosi hyvä cava on Jaume Serra Brut
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Riesling on ehdottomasti lempirypäle. Siihen olisi kiva saada jokin nieriäohje! S-posti näkyy Blogger-profiilissani Ota yhteyttä -linkin takana.

  VastaaPoista
 3. Pidän erityisesti punaviineistä ja Carmenére-rypäle on suosikkini vahvojen juusojen seurana. Kesällä sushin kanssa maistuu valkoviini KungFu Girl (Riesling).
  sugeliini@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Lempiruoka-viiniparitus on viime aikoina ollut uusi tuttavuus gewurtzraminer ja yleensä viinille haastava aasialaishenkinen ruoka. Voin sanoa, että toimii! Ruoka-viiniparitukset kiinnostavat aina.
  janette.koponen@helsinki.fi

  VastaaPoista
 5. Mun lempiviinini tällä hetkellä on ranskalaisista Mirabell-luumuista tehty kuohari. Se käy hyvin mm. jälkkäripöydän kaveriksi

  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Ehdoton suosikkini alkon valikoimasta on Zenato Ripassa Valpolicella Superiore 2011. Se sopii hyvin italialaisen pizzan tai pastan kaveriksi tai ihan vaikka seurusteluviiniksi.
  Valkoviineistä omia suosikkejani ovat olleet Moselista tulevat Weingut Loerschin rieslingit. Niitä ei harmikseni alkossa myydä.

  noora.haapaniemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Mulle ei ole ehtinyt tulla lemppariviiniä kun kiinnostus viineihin on vasta virinnyt. Punaviinit on yleensä enemmän suosikkejani
  sampsapie(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Orgaaninen Black Tower on uusin suosikkini
  yuuuhuu7@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Tempranillo on suosikkini!
  sari.lamminpaa(a)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tempranillo on suosikkini!
  sari.lamminpaa(a)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Chateauneuf-du-Papen alueen täyteläiset punaviinit ja karitsa, sopii näin pääsiäisenkin aikaan. ;)

  iloa.blogi@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Pidän punaviineistä ja Riesling on lempirypäleeni :)
  tanja.lintunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 13. Punaviini sopii pääsiäisenä lampaan kanssa, olen uusi viiniharrastelija ja suosikkia ei ole vielä löytynyt :)
  jouni.klinga@luukku.com

  VastaaPoista