lauantai 21. tammikuuta 2012

Pikkuisen menneestä vuodesta

Siitä on jo vuosi, kun tämä blogi polkaistiin käyntiin samaisella otsikolla. Leivonta- ja ruokaohjeiden parissa aika on hurahtanut niin nopeasti, että muille harrastuksille ei blogissa ole juuri jäänyt aikaa, vaikka niitä kulisseissa on jonkin verran tehtykin. Kun niistä on väliin kyseltykin, koetan jotain tänne jossain vaiheessa kuvata.

On ollut iloinen yllätys, että vuoden aikana täällä on vieraillut jo yli 20 000 lukijaa! Kiitos kaikille ja kiitos kaikista ihanista kommenteista!

Blogin myötä olen saanut tutustua moniin uusiin ihmisiin ja löytänyt monta ihanaa blogia. Yhden mainitakseni olen onnekseni päässyt seuraamaan Nooran välivuotta Perugiassa italiaa opiskellen (ollapa siellä!). Sivulaatikoiden järjestely on pahasti kesken, seuraamani ruokablogit puuttuvat sieltä, pahoitteluni.

Monta uutta asiaa on tullut opittua niin ruokaan, leivontaan kuin tietokoneeseenkin liittyen. Valokuvauksesta on tullut päivittäistä ja toivonkin siinä kehittyväni. Kuvausolosuhteet ovat usein varsin haastavat; illan pimeys ja vain lautasen mentävä kolo ruokapöydällä.

Muutakin on tullut kuvattua ruokien ja leivonnaisten lisäksi. Tässä niistä joitakin, ei välttämättä aikajärjestyksessä.Auringonlasku hautausmaalla.Ovet ovat kiinnostava kuvauskohde.Keskikesän pilviä.Sinikellojen aikaan.Juhannusyö.Souturetki ennen sadetta.Määrätietoisen näköinen kaveri.Helteinen heinäkuun ilta Rantasalmella.Vielä helteisempi ranta. Nettuno, Lazio, Italia.Ilta saapuu.Ukonilma Nettunossa. Kuvasin käsivaralla, muutoin kamera olisi kastunut.Onneksi sain muutaman salaman kiinni, vaikka syömään oli jo kiire.Seuraavana päivänä ei sitten uitukaan.Nettunoon on haudattu lähes 8000 toisessa maailmansodassa kaatunutta amerikkalaista sotilasta.Rooman suihkulähteellä.Suurkaupungin helteessä.Piti tänne yksi ruokakuva saada.Tykypäivä Rautalammilla. Kuva otettu kännykkäkameralla.Aamunsarastus työpaikan ikkunasta, kuvattu tämäkin kännykällä.Paras joulukorttini.Paras joululahjani; tyttären itse tekemä taulu n. 15 x 80 cm.

Kokkailut jatkuvat tässä keittiössä. Joitakin kevään aikana tapahtuvia juttuja odotan innolla, niistä sitten aikanaan.

Lisää kuviani löytyy täältä.

Jokaisesta päivästä löytyy pieniä ilonaiheita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti