torstai 17. joulukuuta 2015

Lahjavinkit

Viime hetken lahjavinkkejä kokkaavalle kaverille tai perheenjäsenelle. Syksyn keittokirjakattaus on monipuolinen ja laadukas, tässä niistä osa, olkaapa hyvä.



Tommy Myllymäen Kasvikset lisukkeena ja pääruokana tuo uusia tapoja käyttää kasviksia keittiössä. Reseptit ovat todella herkullisia. Suosikkikirjani! Matti Lempisen ja Master Chef 2014 voittajan Miro Kurvisen Kokkikoulussa tehdään parempaa ruokaa, mm. klassikkoannoksia. Max 30 minuuttia on Master Chef 2013 voittajan Kiran toinen keittokirja, täynnä nopeita ja herkullisia reseptejä. Taatusti nuorten mieleen. Koko Suomi leipoo voittajan Liisa Westerbergin Leivontakirja makeaa on kauniisti kuvitettu ja täynnä ihania makeita ohjeita. 2013 Top Chef voittaja Kira Weckmanin Latinomakuja on testattu täällä ja hyväksi havaittu. Samoin Richard McCormickin Pariisi,kirja joka on omiaan nostamaan matkakuumetta.


Katusoittajan keittokirja on opastaa siihen, kuinka halvalla saa hyvää ruokaa. Reseptit on höystetty tarinoilla kirjoittajan matkan varrelta, tosielämän kokkailua pienellä budjetilla. Henri Alenin Vuoden keittokirjan resepteillä valmistetaan huippukokin ohjein rouheaa ja maukasta ruokaa ilman turhia kikkailuja. Stalinin makaronit-kirjaan on koottu joukko reseptejä, joiden taustoista, historian tapahtumasta tai henkilöstä tarjoillaan mielenkiintoinen kuvaus. Sopii vähän nuoremmallekin, historiasta kiinnostuneelle kokille. Jamie Oliverin Arjen superruokaa on tuhti paketti terveellisiä mutta maukkaita aterioita aamiaisesta lähtien. Resepteihin on laskettu ravintoarvot sekä kalorit. Monta hyvää reseptiä jo bongattu. Rapeat sipsiherkut on testattu täällä. Kuvasta puuttuu Mikko Takalan Street food: suosittelen isolla ässällä! Siitä juttua täällä.
Ei kun vaan ostoksille, viikko on vielä aikaa jouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti