maanantai 19. joulukuuta 2011

Jouluiset suolaiset piparit

Tai suolaiset jouluiset piparit, ihan miten vaan. Täällä on viime aikoina ollut hiljaista, vaikka monta postauksen arvoista pöperöä on tullutkin tehdyksi; aika vaan ei riitä ihan kaikkeen, varsinkin näin joulun alla. Rinnakkaisblogin päivityksetkin laahaavat pahasti jäljessä. Olisi possua portviinissä, jouluista makkarapastaa, vaaleaa glögikakkua ja jokunen piparikin...

Välipalaksi nyt helposti loihdittavia suolaisia pipareita vaikkapa uuden vuoden juustopöytään hyvän portviinin kanssa nautittaviksi.



Valmis ruistaikina (Myllyn paras) kaulitaan ohueksi ja käytetään teemaan sopivia piparimuotteja. Voidellaan kananmunalla, pinnalle ripaus sormisuolaa ja vaikkapa tummia ja vaaleita unikonsiemeniä. Paistetaan uunissa 200 asteessa n. 6-7 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti