tiistai 5. huhtikuuta 2011

Sydämelliset kiitokset

Moneen harrastukseen on tullut hurahdettua. Moni taito on vielä opettelematta. Mm. puutyöt on ala, joka kiinnostaisi. Olisi mukava osata entisöidä vanhoja kalusteita, tai jopa tehdä jokin huonekalu. Kotona olisi monenlaista korjattavaa. Ruuvimeisseleiden ja nimenomaan ristiuratalttojen kanssa pelaaminen kuitenkin laimentaa tuota intoa. On käynyt mielessä, että onko tämä erilaisten ja erikokoisten ristipäiden viidakko, joka mielestäni toimii ilman mitään logiikkaa, keksitty naisten kiusaksiJ. Kulloinkin kyseessä olevalle ruuville ei tahdo löytyä sopivaa ruuvimeisseliä tai sen sopivan kokoinen vaihtopää on pyöristynyt, eikä ruuvi tahdo sillä aueta. Ja auta armias, jos koetat avata ruuvia vähänkin väärän kokoisella meisselillä, ruuvin kanta on pilalla ja homma tyssää siihen! Äskettäin eräs laite kaipasi pientä huoltoa, mutta minulta loppui kärsivällisyys, kun ruuvit ja meisselit eivät matsanneet. Mutta tähänkin on ratkaisu: ammattimies!

Myös omalla työpaikallani on handyman. Ei toki yleismies eikä puuseppä, mutta muutoin mukava ja avulias oman alansa ammattilainen, jolta nyt sitten tähän omaan projektiini sain pikaista apua. Laite toimii nyt kuin uusi, siitä suuret sydämelliset kiitokset näiden leivosten kera!


Pitihän minunkin kokeilla näitä sydänpopseja, kuten Mansikkamäen Ebe täällä.


Sisällä on murskattuja Dominokeksejä (eri makuja), appelsiinituorejuustoa ja loraus Cointreau-likööriä. Oranssien kuorrute on appelsiininmakuista vaahtokarkkimassaa, pohja on valkosuklaata. Päälle on joko sivelty tai suihkutettu kimalletta. Keltainen ja ruskea kuorrute on Candy Meltsiä. 

Kotona näitä ehdoteltiin tarjottavaksi lakkiaisissa :) Melkoista askartelua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti