sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Let's dance!

Kaikki hyvä loppuu aikanaan tai ainakin keväällä, nimittäin latinotunnit! Pari vuotta sitten sotkeuduin sinne puolivahingossa, mutta rytmit veivät mennessään ja kesäisin onkin vieroitusoireita. Voin kyllä suositella tätä liikuntaharrastusta kaikille; hiki tulee huomaamatta ja musiikin riemu vapauttaa! Sopii myös selkävaivaiselle.

Kiitoksena rytmikkäistä sunnuntai-illoista muistimme opettajaamme pienin lahjuksin.

Tällainen kuvaelma pälkähti päähäni varmaankin jonain yön tuntina.

 

Eiköhän tämä ole joskus jokaisen tanssinopettajan haave: tanssipari liitää kuin unelma, kaukosäätimen voimin!


Nuotit lentelevät ja CD-levyjä tarvitaan iso kasa.
Kaikki muut osat ovat sokerimassaa, paitsi lipputangot ja kaukosäätimen antenni pastaa.Kannettavan soittimen päällä on hyvä istua. 


Vaikka tunnelma vie Brasiliaan, rakkaat harrastukset ovat mielessä tanssin pyörteissäkin.  Hahmon korkeus on n. 11 cm, tanssiparin 6 cm.


Olisiko meneillään sensuelli rumba vai kenties kiihkeä pasodoble? Ettei vain olisi pientä erimielisyyttä ilmassa daamin käden asennosta päätellen?


Kakku tietenkin kotiin vietäväksi. 3 munan kakkupohja, pari rkl kaakaojauhetta mausteena. Pohjan päällä on sipaisu omena-porkkanahilloa. Mousse on sitruunarahkaa ja kermaista mango-passion moussea , joita on jämäköitetty parilla cointreau-tilkkaan liotetulla liivatteella, hiukan oranssia pastaväriä.


Päällä vaniljakreemijauheella maustettua Flora vispiä, kaksivärisessä pursotuksessa oranssia pastaväriä.


Koristeena puolikas suklaamuna, jonka päällä sokerimassasta tehtyjä kukkia, suihkaus helmiäissprayta.


Kurssikavereille maistiaisiksi vielä macaroneja; vihreissä valkosuklaa-mascarponetäyte, keltaisissa tummaa suklaata ja mascarponea.

100 g sulatettua suklaata sekoitetaan purkilliseen mascarponea.

Syksyä odotellessa opettajalle ISO KIITOS ryhmä rämän puolesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti