keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Pari lahjavinkkiä!

Viime hetken joululahjavinkki: anna hyvä kirja tai pari. Hyviä keittokirjoja ilmestyy koko ajan lisää. Pari niistä on lähellä sydäntä: Mari Moilasen Syötäviä vietäviä ja Santeri Vuosaran ja Ilkka Isotalon Säilö & kokkaa.

Jos et ehdi tehdä ruokalahjoja itse, anna kirja, jossa on niiiin kauniit kuvat ja kivat ideat ruokalahjoihin ja niiden pakkaamiseen. Ja siis ruokalahjan voi tehdä kaupan eväistä myös! Chef Santerin kirjassa on säilöntäohjeita, joita voi toteuttaa myös talvella. Monta kivaa ideaa ja hyviä ruokaoohjeita. Kokeiltu on mm. tyrniporkkanat kuusenkerkkäkinuskilla ja mausteiseen sokeriliemeen säilötyt raparperit karamellivaahdon kera.

Suosittelen näitä kirjoja lämpimästi! Nyt pitää joutua, sillä vielä täytyy käydä vähän työmaallakin, sen jälkeen muutama jouluvalmistelu ja pikku siivoukset kotona, sitten saa joulu tulla.
Ja joo, kuvat on surkeita. Viimeinenkin valo on hävinnyt meidän niin valoisasta keittiöstä, masentaa siinä määrin, että moni hyvä ruoka taitaa jäädä kuvaamatta. Onneksi päivä alkaa taas pidentyä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti