Perusohje kesärulliin ja kastikkeisiin täällä. Cayennepippurin sijaan käytin runsaasti chiliä ja isot katkaravut marinoin chilillä ja seesamöljyllä.
Tällä kertaa rullista tuli kookkaan puoleisia. Pienistä riisipaperikiekoista saa pieniä suupaloja.
Ruusun terälehdet kaunistavat ruuan jos toisenkin. Näiden tuoksu on ihana. Suipot lehdet ovat voimakkaasti eukalyptukselle maistuvaa minttua, omalta pihalta sekin.
Isot lehdet ovat piparjuurta, takana pihasauniota, ketunleipää. Kurkkuyrtin kukkia ja maahumalaa.
Muita täytteitä, salaattia, porkkanaa, retikkaa ja kurkkua suikaleina. Lamopinaattia, joka kylmästä alkukesästä huolimatta on kasvanut hyvin harson alla. Korianteria, sipulinvarsia ja yrttejä.
Näyttääpä ihanalta! :) Itsekin olen tehnyt näitä muutamaan kertaan (aina valtaisa menestys kavereiden ja perheen parissa) mutta olen toistaiseksi mennyt aina vähän perinteisemmällä Aasia-linjalla. Nämä näyttävät kyllä niiiiiin herkuilta ja tosi kauniinvärisiltä! :)
VastaaPoistaRuusu on kyllä aina kaunis, sekä lautasella että pihalla.
VastaaPoistaKesärullia en voi vastustaa, yksi monista lempiruoistani.