Tästä sain kasaan viisi tornia ja muutama munakoisoviipale jäi ylitse
1 keskikokoinen munakoiso
200 g mozzarellaa vedessä2 tomaattia
1 muna
vehnäjauhoja
suolaa, pippuria, tuoretta basilikaa, valkosipulia
oliiviöljyä, öljyä paistamiseen
Leikkaa munakoiso vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi, suolaa molemmin puolin ja jätä noin puoleksi tunniksi. Kuivaa suola ja kosteus pois, ripottele pinnalle hiukan suolaa, pippuria ja valkosipulia myllystä. Viipaloi tomaatit ja mozzarella mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
Kaada pannulle reilusti öljyä, n. ½ cm vähintään, voit myös friteerata nämä runsaassa öljyssä, kuten alkuperäisessä ohjeessa. Kääntele munakoisot molemmin puolin vehnäjauhoissa, kasta kevyesti vatkattuun kananmunaan ja paista kullankeltaiseksi.
Kokoa uunivuokaan vuorotellen munakoisoa, tomaattia ja mozzarellaa. Väliin kannattaa laittaa vain pienet palat mozzarellaa, muuten annoksesta tulee turhan tuhti. Mausta tomaatti ja mozzarella suolalla, pippurilla ja tuoreella basilikalla. Päällimmäiseksi tulee mozzarellaa. Lorauta tilkka oliiviöjyä päälle. Paista 200 asteessa 6-7 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti