Kumma juttu, kun uusimmassa Glorian ruoka ja viini-lehdessä oli monta sellaista juttua, jota olin ajatellut itsekin kokeilla :) Tässä yksi niistä; kesäkurpitsa-pizza. Kasvispizza on ihanan kevyt ja yllättävän herkullinen; makkaraa en laittanut ja muualtakin vähän oikaisin.
Kesäkurpitsaa kahteen vajaan pellillisen täyttävään pizzaan meni n. 150 g mandoliinilla ohueksi höykättynä. Pohjalle laitoin tomaattimurskaa maustettuna muutamalla teelusikallisella Nomu stir punaista pesto-sekoitusta.
Tuoretta rosmariinia, timjamia, basilikaa, sipulia, tuoretta mozzarellaa, suolaa, valkosipulia ja mustapippuria. Siinäpä taisi olla kaikki ainekset.
Pizzapohjan teen yleensä jauhosekoituksesta; puolet tavan vehnäjauhoja ja puolet durum-vehnää. Pohjia paistoin hetken ilman täytettä, toisen hetken täytteen kanssa. Hyvää oli!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti