lauantai 11. elokuuta 2012

Kuka sanoo tahdon?Tärkeä päivämäärä kahdelle. Mastossa liehuu huntu.


Onko tämä pariskunta merirosvojen vankina, sidottuna mastoon? Kesken häämatkan kenties? Entä haaksirikkoutuneena lautalla? Köytettynä?


Ei, katsekontaktissa ei ole lemmikkipossu, vaan perheen villakoira. Tuore rouva ei malta jättää töitään lomallakaan; ainakin alasin, vasara, emalikoruaihiot, ovat mukana. Kaulakorukin on omaa tuotantoa.


Arkussa täytyy olla rosvojen aarre: helmiä, kultaa, hopeaa. Vai onko se sittenkin E-K:n? Ark ja Art liittyvät parin töihin...


Sulhasen työkaluja taasen ovat pipetit ja mittalasit, työhönkö liittyvät rotatkin? Vai kuitenkin laivarottia? Tuo albiinorotta on kyllä valtava ja selvästi hurjan nälissään! Jospa se keskittyisi tuohon patonkiin.


Toinen rotta on sen sijaan vainunnut juuston. Onneksi se ei ymmärrä samppanjan päälle. Mustalla villakoiralla riittää ihmettelemistä; rottahan on sitä isompi!


Eeva-Kaisa ja Jere purjehtivat avioliiton satamaan 4.8.12; olkoon tuuli myötäinen!
Sokerimassahahmojen korkeus on noin 10 cm; myös masto ja muut osat ovat sokerimassaa. Kaulakorun nauha on ompelulankaa. Koristetta toivottiin hääjuhlaan, taiteilija sai vapaat kädet valokuvien ja esitietojen kera.

Paljon onnea E-K ja Jere!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti