lauantai 1. tammikuuta 2011

Syntymäpäivä-koriste ja -kakku

Lauri on onnekas poika. Laurin syntymäpäivänä juhlitaan railakkaasti ja näyttävästi ympäri maailmaa; ei minun syntymäpäivänäni. Laurin syntymäpäivänä paukutellaan raketteja jokaisella pihalla ja suuret kaupungit järjestävät toinen toistaan hienompia ilotulituksia. Silloin kelpaa juhlia!



Kyllä kelpaa, sillä 13 v. tuli täyteen. Ahkera poika treenaa vapaa-ajallaan, veikkaan, että on aika lahjakas lajissaan; paljon on jo mitaleita ja pokaaleja kertynyt.



Kuulantyöntäjä tarvitsee voimaharjoittelua, sitä varten tietysti omat puntit. Ettei vaan tuo villakoira jäisi jalkoihin...



Piha pitää siivota ja äippä on taas pessyt  työhaalarit. Hosujen tarhat eivät mitenkään johdu taiteilijan rähmäkäpälistä;), vaan maalausurakka taitaa olla vielä vähän kesken. Tuliterät kumisaappaat polttelevat; josko pääsisivät taas tosi toimiin landelle :).



Juomapullo ja harjoituspäiväkirja pitää pitää mukana; valmentajan sana on laki.

Kohta on kevät ja uudet haasteet, pankaapa nimi mieleen!



Kuulakakun sisällä on suklaakakkupohja, mango curdia, suklaalevitettä, mango-passion moussea ja valkosuklaa-nougatmoussea. Kakku on sivelty omenahillolla ennen sokerimassakuorrutusta.

Paljon onnea Lauri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti