Kokkiasujen muotinäytöstä juonsi Kari Aihinen.
Vuoden kokkikisaa saattoi seurata myös isolta screeniltä. Sikkehän se siellä.
3-d-suklaatulostimen prototyyppi.
Ruusunterälehtihilloa. Vampulalaisella tilalla on 2 km ruusupensaita ja terälehdet poimitaan käsin.
Säilöttyjä härkäpapuja. Hyvä, että kotimaisia vaihtoehtoja kehitetään eksoottisille kaukaa tuoduille tuotteille. Toivottavasti niistä tulee trendiruokaa kaikenmaailman amaranttikvinoabuumien jälkeen.
ViiniExpossa oli runsas tarjonta eri maahantuojien tuotteista.
Pääsin maistamaan jokusen laatuviininkin.
Suomen Baarimestarien ja Kannattajien Kerhon järjestämässä kisassa tehtiin alkoholittomia cocktaileja. Master Chef kisasta tuttu Jan Lindgren voitti kisan suvereenisti.
Kivennäisvesipohjaisessa kauniisti koristellussa drinksussa mausteena oli mm. garam masalaa, inkivääriä ja vaniljaa.
Alkon tilausvalikoimastakin löytyvä suklaakuohuviini oli jännä kokemus. Kuohuviiniin on uutettu suklaan ja hasselpähkinän makua.
Suklaakuohuviini neutraloi hyvin chilin poltteen, mutta suklaan maku oli vähän liikaa.
Lahtelaispoikien (Keskitalon Akin ja kumppaneiden) tarjoama ateria maistui!
Kahvikoneita joka lähtöön.
Pääsinpä tekemään itselleni pehmiksen!
Vinkkejä pääsiäiskattaukseen.
Tällaiseen sopisi isompikin leipätaikina.
Vastapuristettua appelsiinimehua, hyvää ja nopeasti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti