torstai 5. marraskuuta 2015

Messutunnelmia

Kuvakavalkadi tämän vuoden Viini, ruoka ja hyvä elämä-tapahtumasta, vähän jälkijunassa, mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan ;). Oltiin ensimmäistä kertaa paikalla ja päiväksi valikoitui sunnuntai. Aamupäivästä ei ollut tungosta ja alueen kiersikin aika nopsaan, vaikka maisteltiin kaikkea eteen tullutta; suklaata, makkaraa, juustoa, toffeeta ja päälle päätteksi kahvia. Eipä ollut nälkä koko päivänä! Iltapäivällä poislähtiessä porukkaa olikin jo tungokseen asti.
 
 
Hauska lahjaidea suklaan ystäville.
 

Kotimaista designia: moderni teräksinen taskumatti ja snapsilasit. Suunnittelija itse esittelemässä.Tulipa tällainen ihmeveitsi ostettua, kun sai niin halvalla :).
 
 
Ihania sitruunoita Italiasta, muutama lähti mukaan.


Streetfoodia oli useammankin auton verran.

 

Suklaata.
 

Parmesaania ja balsamiviinietikkaa, laatua.


Hauskoja jakkaroita viininystävälle.

 
Valkoisia tryffeleitä. Ihanaa!

 
Mustia tryffeleitä.


Suklaata.
 
 
Suklaata.


Pikkuleipiä kauniissa rasioissa.
 

 
Viinialueella taisi olla esillä kaikki maahantuojat runsaine viinivalikoimineen, osalla tarjonta oli päällekkäistä. 2.5 euron hintaan sai juuri sopivan maistiaisannoksen.


Ranskalaista laatua. Mersault maistui juurikin samalta kuin viimeksi, kauan sitten.
 
 
Mukava tapahtuma, mutta ehkä odotin kohtaavani jotain vielä suurempaa? Varsinkin kun kierrettiin laaja kirjamessujen osasto, lienenkö koskaan nähnyt noin paljon uusia kirjoja? Olihan siellä tietysti käytettyjen kirjojen ja tavaroiden myyntiäkin.
Jos jostain miinukset, niin viinialueen ruoka-annokset olivat ylihinnoiteltuja; juustolautanen tai pieni sushiannos kustansi 10 euroa. Ja istumapaikkoja ruokailijoille olisi voinut olla enemmän tai ainakin useammassa paikkaa.
Ehkäpä tuote-esittelyjen ja myyntituotteiden lisäksi olisin kaivannut näytöskeittiötyylistä menoa ja ideoita ravintolatasoisten ruoka-annosten kokoamiseen tai ylipäätään vaikkapa julkkiskokkeja vinkkejä antamassa. 
Katsotaan, miten ensi vuonna.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti