torstai 19. helmikuuta 2015

Pannaria iltapalaksi

Suolainen pannari, juustoinen pannukakku, toimii pienenä iltapalana ja on nopea valmistaa vaikka yllätysvieraille. Pannarin täytteeksi voi kerätä melkein mitä jääkaapista vaan löytyy. Hyvä konsti siis hävikin vähentämiseksi. Pannaritaikina on helppo ja nopea valmistaa blenderissä, eikä taikinasta taatusti löydy jauhopaakkuja. Tähän pannariin päätyi maitorahkajuoman jämät, tilkka creme fracihea, homejuuston ja salaattijuuston tähteet.

Juustopannari, pellillinen

6 dl maitoa, maitorahkajuomaa, vettä ym.
3 kananmunaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
n. 30- 50 g voita ohuina viipaleina

päälle:
sinsihomejuustoa
salaattijuustoa
tuoretta rosmariinia
sitruunankuoriraastetta

Sekoita taikina blenderissä, jätä seisomaan puoleksi tunniksi. Lämmitä uuni kuumaksi, n. 225 asteeseen. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Ripottele päälle juustonokareita, rosmariinia ja sitruunankuoriraastetta. Kypsennä kauniin ruskeaksi. Nauti vaikkapa salaatin kanssa.


Kuuma uuni ja voi saavat aikaan ihanan rapean pinnan pannariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti