24 kpl
2 Lapin ohutta perunarieskaa
2 isoa vehnätortillaa½ prk Salsa di carciofi (Polli)- artisokkakastiketta
150 g vihreitä papuja
mozzarella-juustoa.
Romaine-salaattia
emmentaljuustoraastetta
ruohosipulituorejuustoa
majoneesia
suolaa, pippuria
ruohosipulia
cocktailtikkuja
tummia viinirypäleitä
Puhdista pavut ja katko kolmeen osaan, keitä kypsiksi, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta, kuivaa talouspaperilla.
Voitele rieskat ja tortillat ruohosipulituorejuustolla. Sekoita puoli purkkia artisokkakastiketta ja pari pruuttausta majoneesia keskenään.
Peitä rieskat ja tortillat salaatinlehdillä, ripottele päälle juustoraastetta. Asettele vuorotellen mozzarellasiivuja ja papuja, suolaa ja pippuroi. Levitä päälle artisokkamajoneesikastiketta. Kierrä tiukaksi rullaksi ja kiinnitä parin cm välein cocktailtikuilla. Leikkaa 2 cm siivuiksi, koristele puolikkaalla viinirypäleellä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti